Kellemetlen dolog, ha elveszik az autókulcs vagy a bicskakulcs

Gyakran megtörténik, hogy valami miatt gond akad a gépjárművek ki-és bezárásával. Megeshet, hogy elveszik az autókulcs, vagy esetleg szükség mutatkozik egy második, illetve harmadik példányra belőle. Ezekben az esetekben érdemes felkeresni széles választékkal rendelkező autokulcs24.hu webáruházunkat.

Kínálatunkban számos típusú autókulcs és bicskakulcs található, emellett beszerezhető nálunk kulcsház, mikrokapcsoló, immo chip, különféle védő funkciójú szilikontok és mindenféle, ezekhez a kellékekhez nélkülözhetetlen, elemfajta.

A bicskakulcs előnye, hogy összecsukható, tehát kisebb helyen elfér és a táskába belehelyezve még véletlenül sem sérül meg és a melléhelyezett dolgok sem karcolódnak meg. Nálunk minden könnyedén és gyorsan beszerezhető, kedvező áron. Tudunk megoldást ajánlani a bicskakulcs átalakításra is, amennyiben a felhasználónak erre mutatkozik igénye. Ezek elektronikát, immobiliser chipet és elemet nem tartalmaznak, de extra tartozékként rendelhető velük együtt kulcstartó, mikrokapcsoló és gombelem is. Az összecsukható indítókészülékek általában egy vagy két nyomókapcsolót tartalmaznak, anyaguk fém és nagy karcállósággal bíró műanyag. Különféle színben érhetőek el és gyakorlatilag minden, környékünkön elterjedt márkájú kocsihoz tudunk ajánlani megfelelő autókulcsot.Termékeink logót, illetve márkajelzést nem tartalmaznak. Weboldalunkon felhasznált márkanevek a sikeres tájékozódást és beazonosítást szolgálják, az illető cégek tulajdonai. Továbbra is a jogtulajdonosokat illeti meg a szerzői jog.

Megtalálható nálunk kompatibilis autókulcs például az Audikhoz, Chryslerekhez, Fiatokhoz, Fordokhoz és a keleti kocsikhoz is, mint amilyen például a Nissan, a Mitsubishi vagy akár a Kia. A felsorolás közel sem teljes, oldalunkon bővebb információ található ezzel, valamint az egyes termékekkel kapcsolatban is. Maga a vásárlás egyszerű, a kiválasztott elemet egy kattintással a kosárba kell tenni. A szükséges személyi adatok megadását követően kiválasztható a fizetés és a szállítás módja, az autókulcs pedig néhány napos várakozási idő után máris a vásárló rendelkezésére 

Mit szólsz hozzá?