Szombaton hatástalanítják az állomáson talált bombát

Desktop
Bomba az állomáson (forrás: MÁV)

Bombát találtak a Rákospalota-Újpest vsútállomás felújítása során.

Éles második világháborús bombát találtak a munkások szerdán este a Rákospalota-Újpest állomás vágányfelújítási munkálatai közben. A robbanószerkezetet végül csak szombaton fogják hatástalanítani - írja a  MÁV.

Várhatóan szombaton 9-től 11 óráig még áthaladhatnak a vonatok Rákospalota-Újpest állomáson, de nem állhatnak meg. 11 órától a bomba eltávolításáig, várhatóan 13 óráig szünetel majd a vonatforgalom is. Ekkor pótlóbuszok szállítják az utasokat Dunakeszi és Rákosrendező, valamint a veresegyházi vonal esetében meghosszabbítják a jelenleg is közlekedő pótlóbuszok útját Rákosrendező és Veresegyház között. Ez utóbbi vonal Rákospalota-Újpest és Veresegyház közötti szakaszán pályakarbantartás miatt járnak pótlóbuszok.

Az intézkedési terv és a pótlóbuszok közlekedési rendjének elkészítése folyamatban van.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek