Idős embereket szólított le az utcán egy furcsa alak

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újpesti olvasónk küldte az alábbi történetet figyelemfelhívó szándékkal:

"Szeretném felhívni a figyelmet azok számára, akiknek vannak idősebb hozzátartózóik, hogy mi történt meg velünk a hétvégén. A nagyszülőket leszólította egy úr az utcán, hogy az idősek otthonát keresi, mert edényeket, meg késeket, könyveket adna nekik.

A nagyszülők végül beengedték a lakásba. Szerencsére ott voltunk, mikor meglátott minket az úr, egyből mondta, hogy ő akkor most elmegy. Nem tudom, mi történhetett volna, ha mi nem vagyunk ott éppen, de akinek van idősebb rokona, akkor szerintem adja le nekik az infót, nehogy valakit be tudjon csapni" - írta olvasónk. 

Mivel gyakran olvasni az idős emberekre vadászó trükkös tolvajokról, csalókról, ezért érdemes idősebb családtagjainkat figyelmeztetni arra, hogy soha ne engedjenek be idegeneket a lakásukba! 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek