Könnyebb sérülésekkel megúszta az esést a nő, akinek a bárpult alá szorult a feje

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: fovaros.katasztrofavedelem.hu)

Nem mindennapi esethez riasztották a tűzoltókat vasárnap délután: egy Árpád úti vendéglátóhelyen elesett egy középkorú nő, akinek a feje beszorult a bárpult fala és a falra rögzített lábtartó cső közé.

A szerencsétlenül járt nő, Mariann a székről esett a bárpult lábához - írja a Blikk. Az asszony megivott néhány vodkát, majd olyan szerencsétlenül esett a bárpult és a lábtartó közé egy Árpád úti kocsmában, hogy először a feje, később pedig kis híján a teste is a vasszerkezet és a pult közé szorult. 

Megpróbálták kiszabadítani a fejét, de nem sikerült. Ezután megpróbált inkább maga átmászni a rés között, de ez sem járt sikerrrel. Mariannt végül az újpesti tűzoltók mentették meg: egy feszítő-vágóval vágták el az egyik csőtartó elemet, és így el lehetett mozdítani annyira a lábtartót, hogy a nő ki tudja emelni a fejét - írja a lap.

"Sajnos, magánéleti problémák miatt napok óta nem alszom, bevallom, pár vodka is lecsúszott.  A bárpulton támaszkodtam, majd egy kicsit elbóbiskoltam. A baj ezután történt: azon kaptam magam, hogy beszorult a fejem, nem tudok felkelni – mesélte Mariann a Blikknek.

Mariann viszonylag könnyű sérülésekkel megúszta az esést. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek