Újpesti otthonából veszett nyoma egy fiatalasszonynak és egyéves kislányának

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őt keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

Az újpesti rendőrök keresik a képen látható családot: a 21 éves anyukát és egyéves gyermekét.

Horváth Ziglinda kislányával, Osztojkán Kimberlivel január 16-án IV. kerületi lakhelyükről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre - írja a police.hu.

Horváth Ziglinda körülbelül 165 centiméter magas, barna, derékig érő hajú, molett testalkatú nő. Eltűnésekor fekete kabátot, világosbarna, térdig érő csizmát viselt és fekete lakkbőr kézitáska volt nála.

Osztojkán Kimberli körülbelül 92 centiméter magas, barna göndör hajú kislány. Eltűnésekor rózsaszín bakancsot, rózsaszín kabátot és sapkát, valamint bordó, vastag pulóvert viselt.

A IV. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Horváth Ziglindát és gyermekét, Osztojkán Kimberlit felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek