Szerintetek zavaróan hangos a Sziget fesztivál?

Szerző:
Kiss Zsófi
2015.08.12. sze., 14.10

A Duna mindkét oldalán vasárnap és hétfő hajnalban mért adatok alapján a Sziget fesztivál zajszintje idén sem haladta meg az előírt határértéket - nyilatkozta Gerendai Károly, aki elmondta: a fesztivál hangpróbája alatt öt helyszínen végeztek méréseket. A budai oldalon szinte nem is lehetett hallani a kiszűrődő zajokat, itt 47-48 decibel értéket mértek, a megengedett 55-tel szemben. A pesti oldalon 52 decibel volt a legnagyobb érték, ami decibelben számolva csaknem a fele a megengedettnek - írtuk meg mi is oldalunkon.

Ez a hivatalos álláspont, azonban sokan ennek az ellenkezőjéről számoltak be. A környező kerületekben lakók szerint kizárt, hogy megfelelő legyen a zajszínt, mert nem tudnak aludni, ablakot nyitni a dübörgéstől.

Ti mit tapasztaltok? Szavazzatok!

Igen, nagyon zavar a zaj, nem lehet pihenni, aludni
44% (173 szavazat)
Igen, zavar a zaj, de ennyit elviselek egy hétig
25% (100 szavazat)
Nem zavar a zaj
28% (111 szavazat)
Nem tudom megítélni
3% (10 szavazat)
Összes szavazat: 394
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek