Közzétették a "Határtalanul!" program nyertes iskoláinak listáját

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nyilvánosságra hozták a Határtalanul! külhoni tanulmányi kirándulási program nyerteseinek listáját: a következő tanévben 17 ezer diák és 2 ezer pedagógus vehet részt utazáson.

A program oldalán közzétett tájékoztató szerint a külhoni területek között továbbra is a legnépszerűbb úti cél Erdély. Az idei évtől ugyanakkor már Szlovénia és Horvátország magyarlakta területeire is eljuthatnak e támogatással diákok. A Bethlen Gábor Alap Bizottsága a Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című pályázatokra több, mint 287 millió forint, az Együttműködés szakképző iskolák között című pályázatokra közel 100 millió forint, míg az Együttműködés gimnáziumok között című pályázatokra 49 millió forint vissza nem térítendő támogatási keretösszeget állapított meg.

A Határtalanul! program a nyertes iskolai csoportok számára teljes egészében finanszírozza a külhoni utazási és szállásköltségeket. A program során a részt vevő diákok tanulmányaikhoz kapcsolódó programelemeket teljesítenek, esetenként külhoni magyar diákokkal közös tevékenységeket végeznek. A Határtalanul! program ebben a tanévben 3 ezer külhoni magyar diák és tanár magyarországi viszonossági látogatását is lehetővé teszi. A pályázat eredményéről valamennyi jelentkező írásban kap értesítést.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek