Törődés Napja: így újult meg a Királykerti ovi

Oszd meg másokkal!

A lelkes csapat (forrás: Budapest Bank)

Összefogás az újpesti Királykerti Tagóvodáért

Megszépítették az újpesti Királykerti Tagóvoda környezetét a Budapest Bank munkatársai szombaton a Törődés Napja akció keretében. A banki önkéntesek az esős idő ellenére lelkesen vettek részt a munkálatokban, amelyek során virágokat ültettek és lefestették az intézmény 300 méter hosszú kerítését.

A Budapest Banknál nagy hagyománya van az önkéntességnek: a Törődés Napja programsorozatot már több mint másfél évtizede rendezik meg, évente két alkalommal. Ennek keretében elsősorban olyan akciókat támogatnak, amelyek a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények segítését célozzák meg. Így esett a bank választása idén az újpesti Királykerti Tagóvodára, amelynek a bank munkatársai által végzett kétkezi munkáján túl, 800 ezer forint támogatást nyújtottak a munkálatokhoz és óvodai játékok beszerzéséhez.

Szücs Judit, a Királykerti Tagóvoda igazgatója az eseményen arról beszélt, hogy bár az intézményben minden évben sor kerül felújítási munkálatokra, nagyon hálásak, hogy idén tavasszal a Budapest Bank önkéntesei is segédkeztek az óvoda szebbé tételében.

Fatér Gyula, a bank lakossági üzletágának vezetője pedig kiemelte, hogy mint minden óvodának, így a Királykerti Tagóvodának is nagyon fontos, hogy olyan környezetet teremtsen, amely egyszerre nyújt biztonságot és élményt a gyermekeknek.

A Törődés Napja nemcsak a bank munkatársait mozgatja meg, hanem azok családtagjait is. A dolgozók gyermekei is mindig nagy lelkesedéssel vesznek részt az önkéntes akcióban. Ez nem volt másként szombaton sem, amikor az újpesti Királykert Tagóvodában végeztek felújítási munkákat. S bár az időjárás megtréfálta az önkénteseket, végig kitartottak: virágokat ültettek az udvaron található gumiabroncsokba és virágoskertbe, valamint kerítést festettek. A munkájuk befejeztével pedig fáradtan, de örömmel nyugtázták, hogy immár az óvoda dolgozóinak és kis lakóinak is nagy boldogság lesz a megszépített óvodába járni.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek