Jó drága lesz az új jégcsarnok Újpesten: Mészáros Lőrincék dupla áron építhetik meg

Oszd meg másokkal!

Desktop
A Szilágyi úti sporttelep (fotó: ittlakunk.hu)

Az UTE 1149,961 millió forint költségvetési támogatást kapott multifunkcionális sportcsarnok és edzőpálya építésére, illetve egy jégcsarnok és curlingpálya tervezésére 2017-ben. A közbeszerzést akkor kiírták a jég- és curlingcsarnok kivitelezésére, de egyetlen pályázat sem érkezett rá, így új eljárást írtak ki.

Az új közbeszerzésre 5 ajánlat érkezett, végül a ZÁÉV Építőipari Zrt. nyerte el a pályázatot, amelynek részeként végül egy közel 2000 négyzetméteres jégpályát alakítanak ki. A pálya egy 3 962 négyzetméteres jégcsarnok részeként épül meg a Szilágyi utcai atlétikai sporttelepen. A beruházás nettó összege mintegy 4,69 milliárd forint lesz - írja a Magyar Építők.

A ZÁÉV Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik. A cég az eredetileg tervezettnél kétszer drágábban, nettó 2,1 milliárd forint helyett 4,6 milliárdért húzza fel a létesítményt - derítette ki az Átlátszó.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek