Ismerd meg az UTE e-sport szakosztályát!

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

Az 1885-ben alapított Újpesti Torna Egylet is csatlakozik a rohamosan fejlődő e-sporthoz. A klub új szakosztálya a számos hazai, korábban már csatlakozott klubhoz hasonlóan első körben a virtuális labdarúgás, azaz a FIFA nevű játék felé orientálódik, azonban céljuk, hogy a jövőben más játékok is bekapcsolódjanak a szakosztály profiljába. Először a FIFA játékon belül, a Pro Clubs módja kap teret, ahol 11 játékos játszik 11 játékos ellen.

Az UTE Pro Clubs csapatának magját Újpest szurkolók, illetve Magyarország legmagasabban jegyzett csapata, a HUNcutok FIFA Pro Clubs tagjai adják majd. Ezen klub, az Xbox One konzolokon jelenlévő, közel 250.000 Pro Club közül Magyarországon egyedüliként a világranglista legjobb 60 csapata között található.

A márciusban induló PS4 Magyar Bajnokság 2. osztályában szeretnének már jelen lenni, újonnan induló egyesület révén azonban nincs lehetőség azonnal a legjobbak között kezdeni a profi szereplést.

Alapvető elképzeléseik, elvárásaik között szerepel az azonnali feljutás az 1. osztályba, így a 2018/2019-es év első szezonját már az NB1-ben kezdené a csapat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek