Szombaton újra sportparti lesz Újpesten

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció

Szeptember 30-án, szombaton ismét sportpartit rendez az önkormányzat a Szilágyi utcai UTE-sporttelepen. 

A programok reggel háromnegyed kilenckor indulnak Simon Szimonetta boost trainingjével, majd pontgyűjtő versennyel, táncbemutatókkal, kispályás labdarúgó- és parkröplabdatornákkal, kreatív kézműves foglalkoztatóval és gyerekjátszóval folytatódnak. A konyhaművészek főzőversenyen mérhetik össze tudásukat, feladatuk ezúttal a legjobb étel elkészítése nyúlhúsból.

A felnőtt kispályás labdarúgásra és a parkröplabdára az Újpesti Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztályán (István út 14., II. emelet 36–37.) vagy a 231-3101 (116 és 120 mellék) telefonszámon várják az előzetes jelentkezéseket. A főzőversenyre csak személyesen lehet nevezni.

Az Őszi Sportparti részletes programja megtalálható az önkormányzat oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek