A hétvégén újra az egészségé a főszerep

Oszd meg másokkal!

Desktop
Jó programok lesznek, gyertek (fotó: ittlakunk.hu)

Káposztásmegyeren, a Kósa Pál sétány környékén futó- és kerékpáros fesztivált rendeznek a hétvégén. Április 30-án, szombaton reggel kilenckor minifutással indul a program. 10.15-től maxi futás következik, 11.15-kor kerékpározás majd 13 órakor indul a kutyás futás.

A futás és biciklizés mellett egész napos programok is várják a kerületieket. Reggel 9-től egészen 18 óráig kipróbálható a felfújható mászófal, a kétpályás trambulin és a rodeófoci, 10 órakor bemutatkozik az Újpest Márkabolt, de kint lesz a MagicBox játéktára, a Rex Kutyaotthon Alapítvány, az Észak-Pesti Kutyás Szolgálat, a Kutya Guru és az Állatmentő Liga. Szintén 10 órától egészen 14 óráig közlekedésbiztonsági játékra várják az érdeklődőket, 10 órától 18 óráig tart az ÖKO játszóház, 10 órától 18 óráig pedig kézműves-foglalkozások színesítik a kínálatot.

A színpadi programok között 14 órától az Újpesti Kulturális Központ körei mutatkoznak be, 15 órakor a Dalt megnyerő Freddie ad koncertet, 16 órakor ByeAlex és zenekara, a Slepp áll színpadra, 17 órakor Péter Sramek, 18 órakor Tóth Gabi, 19.30-tól pedig a Smile. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek