Épül a kerület saját uszodája

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ilyen lesz az uszoda
(fotó: ittlakunk.hu)

Korábbi cikkek a témában:

Idén nyáron megkezdték az újpesti uszoda és sportközpont építését, mára már állnak is az alapok. A sportközpont alapkövét szeptember 19-én - azaz ma - délelőtt Wintermantel Zsolt polgármester és Gebe Zoltán igazgató, a kivitelezést végző Montig Kft. Mérnöki Iroda képviselője Újpest két ifjú arcának, Márknak és Vanesszának a segítségével helyezték el a leendő építmény talapzatában.

A sportlétesítmény a Halassy Olivér Sportközpont - Városi Uszoda nevet kapta, és a Kósa Pál sétányon, a káposztásmegyeri Babits Mihály Gimnázium közvetlen szomszédságában épül.

A régi - Árpád úti - uszoda felújítása nem lenne gazdaságos, ráadásul nem is a kerületé, hanem fővárosi tulajdonban áll, így helyette épül az új uszoda a kerületi önkormányzat saját beruházásában. A létesítmény várhatóan 2013 októberére készül el.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek