Kerámia stúdió

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hétfőnként 17-20 óra 

A csoport tagjai évek óta hűségesen látogatják a foglalkozásokat. Egyre szebb és komolyabb munkák készülnek a kerámia stúdióban.

Tavaly októberben Az agyag nyomában című kiállításon (Ady Endre Művelődési Ház), tavasszal a Színek a télben című kiállításon (Újpesti Galéria) állítottuk ki a kerámia foglalkozásra járók alkotásait.

Természetesen örömmel fogadunk minden új jelentkezőt. Továbbra is biztosítjuk a „tanulást”. Az érdeklődők elsajátíthatják a hagyományos fazekasság alapjait, de megismerkedhetnek a modern művészeti technikák alkalmazásával is. Megtanulják a kerámiakészítés alapvető fortélyait. Elindulnak a kerámiakultúra kezdetétől – marokedény, felrakott edény – a mai kor technikájáig: gépi korong, lapkészítés. A foglalkozások gyakorlati jellegűek, a szükséges elméleti tudás a csoportbeosztáshoz és a munkafeladatokhoz szorosan kapcsolódik

Folyamatos bekapcsolódási lehetőség!

Díja: 2200 Ft/alkalom vagy 8800 Ft/4 alkalom
Folyamatos bekapcsolódási lehetőség.
Vezeti: Hódossy Ágnes keramikusművész

Jelentkezés és információ: Katona Gyöngyi - katona.gyongyi@ujkk.hu - 231-6000

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek