Mandalafestő workshop a Szávitrí Életmód Stúdióban

Programot feltöltötte:
Szávitrí Életmód Stúdió

Oszd meg másokkal!

Desktop

Készíts csodás, spirituális ajándékot karácsonyra, saját kezűleg!

A mandala a mozgás, az élet kereke, az univerzum leképezése. Mindig egy középpontból indul, kifelé törekszik, a sokféleségből egyidejűleg halad egy közép felé. Ezt az alapmintát mindenki felismeri, mert magában hordozza magát az életet.
A mandalafestéshez nem kell tudnunk rajzolni, festeni, nem kell ügyes kezűnek lennünk, csupán nyitottnak. A mandalafestést nem lehet rosszul csinálni!
A mandalafestés révén egészségessé válik az ember!
A mandalafestés lelki békénk, egyensúlyunk visszanyerésének egyik eszköze lehet. Meditációra késztet a visszatérő forma és színharmónia. Belső figyelem, lecsendesülés kíséri az alkotási folyamatot.
Segít a test és a lélek összhangját ismét megteremteni magunkban. Az ősi, egyszerű, középpont felé irányuló motívumokkal teli körforma kiegyensúlyozóan hat a személyiségünkre, másrészt maga a rajzolás, festés technikája segíti a bennünk felhalmozódott feszültségek feloldását. Ha egy mandala ábrázolásával foglalkozunk, úgy annak tökéletes struktúrája hasonlóan hat a mi saját struktúránkra.
A mandalafestés jótékonyan, gyógyítóan hat az ember lelki – szellemi – fizikai állapotára, vagyis, eme hármasság egyensúlyának helyreállítására. A mandala festés révén egészségessé válik az ember.
A workshopon gyönyörű, selyemre rajzolt minták közül választhatjuk ki a hozzánk legközelebb állót, és szakértő irányítás segítségével festhetjük tele érzéseinkkel.

A foglalkozást György Irma képzőművész vezeti.
A foglalkozás díja: 6000,- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a rétegelt lemezre feszített selymet, a festékeket, eszközöket.
A foglalkozásra külön nem kell készülni semmivel, csak megfelelő ruházat szükséges.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges!
Jelentkezni lehet a Stúdió szokott elérhetőségein,
2017 december 8-ig.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek