Az állatok nyelvén tudó juhász

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

ábszínházi előadás az Állatok Világnapja alkalmából

GALÉRIA

A jámbor, ám éles eszű juhász, egy nap, birkaőrzés közben, egy ágak közé szorult kígyót talál. A kétségbeesett csúszómászó – aki a kígyók királya – megígéri, hogy teljesíti egy kívánságát, ha kiszabadítja. A jólelkű juhásznak megesik a szíve rajta, megmenti. S cserébe mi a kívánsága?
Nem arany, nem drágakő… az állatok nyelvét szeretné érteni! Óhaja teljesül, ám meg kell ígérnie, hogy soha nem árulja el, honnan kapta a tudományát. Ha mégis megteszi, meghal! Mi sem egyszerűbb betartani az ígéretet… annak, akinek nincs egy kotnyeles felesége! S mivel a portájukon igen sok beszélő állat akad, szegény juhászunkra keserves napok várnak. Nos, mulatságos történetnek nézünk elébe!
Az ismert, vidám népmese színpadi változatát láthatják a nézők, melyben a gyermekek végig a történet szereplői. Nem más feladat hárul rájuk, mint a juhász hőn szeretett bárányainak megformálása, akikkel Mátyás minden búját, baját megtanácskozza. A mulatságos történetet dalok teszik még szórakoztatóbbá, melyet a darab végén a „báránykák” el is táncolhatnak.

Az előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk. 
Belépő: 1000 Ft/fő

Újpest kártya tulajdonosoknak 10% kedvezményt adunk előzetes jegyvásárlás esetén. 
Jegyvásárlás az Ady Művelődési Házban és a helyszínen.
Online jegyvásárlási lehetőség: http://ujkk.hu/jegy-es-berlet/
Információ: 696-1642/megyeriklub@ujkk.hu, facebook.com/ujkk.hu

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?