Tollaslabda tábor

Programot feltöltötte:
vargamiklos

Oszd meg másokkal!

Desktop
Tollaslabda tábor a Szigeti József Utcai Általános Iskolában
Tollaslabda tábor a Szigeti József Utcai Általános Iskolában

2017. augusztus 14-18. között várjuk napközis nyári táborunkba a tollaslabda iránt érdeklődő 8-18 éves gyerekeket, hétfőtől péntekig minden nap 8:30– 16:00.

Legfeljebb 24 jelentkezőt tudunk fogadni.Helyet biztosítani a szülők által aláírt jelentkezési lap leadásának és a tábori díj befizetésének sorrendjében tudunk. A jelentkezésnek nem feltétele a tollaslabda előélet vagy a sport múlt, kezdők és haladók is jöhetnek. A jelentkezési lap leadása egyúttal a tábori szabályok elfogadását is

Az edzések helye: Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium - 1024 Budapest, Ady Endre u. 3.

Részvételi díj: 17 000 Ft / fő / hét     
A részvételi díjból visszatéríteni egy vagy több napos hiányzás esetén sem áll módunkban!
A részvételi díj tartalmazza a tábor összes költségét (foglalkozások, étkezések, tábori póló, …).

Jelentkezés: A kitöltött, aláírt jelentkezési lap leadásával és a tábori díj személyesen vagy átutalással történő befizetésével lehet a tábor előtt legalább egy héttel. Jelentkezni emailben, vagy előzetes megbeszélés alapján személyesen lehet Varga Miklós szervezőnél (varga.miklos@variovision.hu). A jelentkezési lap eredetijének és az egészségügyi igazolás leadására a tábor kezdetekor van lehetőség.

A tábori program: A napi program két tollaslabda edzés köré szerveződik, amely bemelegítést, oktatást, sok játékot és levezetést foglal magába. Emellett tervezünk szabadtéri programot is, ami lehetőséget ad más sportágak és játékok kipróbálására. 

Étkezés: A táborban 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. 

Ruházat, felszerelés: Az edzésekhez sportruházat és külön teremcipő szükséges, amely a csarnok talaján nem hagy nyomot és nem azonos a szabadtéri sportcipővel vagy utcai cipővel!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek