II. Kriston Intim Torna tanfolyam a Megyeri Klubban

II. KRISTON INTIM TORNA TANFOLYAM - 12 órában, összesen 2 alkalommal - Nők, lányok, asszonyok, kismamák és nagymamák részére

Dr. Skultéti Judit – Orvos tanácsadó, Intimorvos, KIT. tréner vezetésével

Alkalmak:

2017. március 18. szombat 9.00-15.00
          március 25. szombat 9.00-15.00

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."
Hamvas Béla

A tanfolyam díja: 30 000 Ft/fő amennyiben hozol magaddal valakit, úgy a kedvezmény 5000 Ft/fő (25000 Ft/fő)

Minimális létszám 10 fő, maximum 20 fő a terem befogadóképessége miatt.

Amennyiben többen jelentkeznek a tanfolyamra mint a terem befogadóképessége, úgy a jelentkezés sorrendjét vesszük figyelembe, de ígérjük újabb tanfolyamot szervezünk a minőség megőrzését szem előtt tartva !

Érdeklődni és jelentkezni Uracs Ildikónál lehet, a 1 696-1642 telefonszámon a Megyeri Klubban, vagy a uracs.ildiko@ujkk.hu email címen.

A tréning végén minden résztvevő gyakorlást segítő CD-t kap.

Mi is a Kriston Andrea féle Intim Torna lényege ?

"A KRISTON INTIM TORNA (KIT) testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszüntesse vagy csökkentse."

"A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma." 

"Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében, nők, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetővé válik a medencei szervek működésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése."

Kinek ajánlott a Kriston Intim Torna?

• Nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt. 

Mivel most nők, asszonyok, lányok, anyák, húgok, nővérek, szülésre készülő várandós kismamák, szülésen átesett kismamák és nagymamák számára szervezünk tanfolyamot, ezért ezt emelem ki.

NŐK részére 

- ha előfordult már Önnel, hogy akarata ellenére vizelési inger nélkül néhány csepp vagy akár nagyobb mennyiségű vizeletet is veszített (pl. nevetés, köhögés, tüsszentés, lépcsőjárás, sportolás közben vagy akár spontán) 
- aranyere vagy székrekedése volt/van
- gyengének érzi a hüvelyét
- szél- vagy széklettartási nehézsége volt/van
- testsúlyfelesleggel küzd
- gyermeket vár / szült 
- hólyag - vagy végbélsérvet állapított meg az orvosa
- végbélrepedése volt/van, elő szokott fordulni
- nőgyógyászati panaszai voltak/vannak (pl. hüvelygyulladás, mióma, endometriózis, policisztás ovárium, vérzészavarok, meddőség, hüvelyszárazság, HPV, méhszájseb, méhsüllyedés, stb.)
- műtéti beavatkozása volt (nőgyógyászati, urológiai, végbélsebészeti)
- szexuális életében nehézségek adódtak/adódnak, fokozni szeretné orgazmus-készségét
- megelőzés, állapotmegőrzés, "karbantartás" céljából szeretné elsajátítani az ismereteket

Kismamák számára a várandósság előtt, alatt és szülés után:

• Női létünk egyik legszebb szakaszában olyan problémákkal szembesülhetünk, amikről nem is hallottunk korábban, hogy léteznek, az pedig még kétségbe ejtőbb lehet, hogy velünk fordul elő. Többségüket a körülöttünk dolgozó szakemberek sem említik, s ha mégis, a megelőzés vagy a kialakult tünet kezelésének lehetősége nem kap elég figyelmet.

Forrás: http://www.intimtorna.hu/ , www.intimorvos.hu

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek