Részletes tájékoztatással segíti az állatbefogadást a Rex Kutyaotthon

Oszd meg másokkal!

Fogadd be az ünnepekre!

A Rex Alapítvány az átlagosnál is részletesebb tanácsadással segíti azokat a leendő gazdákat, akik az ünnepek közeledtével szeretnének állatot örökbe fogadni.

A Négylábú szeretetfutár ünnepi akció során az érdeklődők az alapítvány gazdára váró kutyáiról és macskáiról részletes leírást kapnak, amelyből megismerhetik az állat élettörténetét és főbb tulajdonságait, továbbá a leendő gazdákat az alapítvány újpesti állatotthonában egy személyes interjú is segíti a megfelelő társ megtalálásában.

"A menhelyre került felnőtt kutyáknak és macskáknak télen még kevesebb esélyük van az örökbefogadásra" -  idézi a közlemény Király Pétert, a szervezet alapítóját, aki szerint az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy a decemberi Négylábú szeretetfutár program nagyban növeli az örökbefogadási esélyeket. A szervezetnél jelenleg több mint 150 négylábú vár gazdára.

Az állatvédők azt javasolják a leendő örökbefogadóknak, gondolják át, hogy meg tudják-e teremteni a felelős állattartáshoz szükséges anyagi és gyakorlati feltételeket: biztosítani tudják-e a megfelelő állateledelt, a rendszeres mozgást és az orvosi ellátást, valamint lesz-e elég idejük háziállatukra.

Az alapítvány decemberben az új családtag befogadását praktikus ajándékcsomaggal könnyíti meg.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek