Kultúrházak hétvégéje - a kerületben is

Oszd meg másokkal!

Desktop

A települések értékközvetítő és közösségteremtő helyeit, a művelődési házakat állítja a középpontba a hétvégén a Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozat. A Magyar Népművelők Egyesülete által szervezett, vasárnapig tartó rendezvénysorozat több mint 170 helyszínen mintegy 800 programmal várja az érdeklődőket.

A program célja a művelődési házakra irányítani a figyelmet. A programokról részletesen a Kultúrházak oldalán lehet tájékozódni.

Programok a kerületben:

  • Újpesti Kulturális Központ - Lóverseny téri Közösségi Házában pénteken este 8 órakor éjszakai asztalitenisz rendezvény vár mindenkit. A részvétel ingyenes.
  • Újpest Kulturális Központ Ifjúsági Házban február 9-én délután 5 órakor a KOBAK (Kormorán zenekar baráti kör) farsangi délutánt rendez, jelmezversennyel, mini koncerttel, vetítéssel, batyus bállal.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek