Kíváncsi vagy, milyen az újpesti tűzoltólaktanya? Most megnézheted!

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció (fotó: biztonsagpiac.hu)
Május 25-én, szombaton katasztrófavédelmi gyermeknapot tartanak a tűzoltó-parancsnokságokon, így az Észak-Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltségen, a 4. kerületi Szent László tér 1. szám alatti laktanyában is - melyhez a kerület tartozik - délelőtt 10 órától délután 16 óráig. 
 
A program célja a gyermekek, rajtuk keresztül pedig a családok biztonságérzetének növelése, a hivatásos és önkéntes katasztrófavédelmi szervezetek mindennapi tevékenységének és életének bemutatása, illetve a katasztrófavédelmi közösségi szolgálat népszerűsítése.
 
A katasztrófavédelmi gyermeknapon bemutatják a készenléti szakfelszereléseket, tűzoltóautókat és próbariasztásokat is tartanak. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek