E-bookot nyerhetsz a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár online játékán

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: FSZEK)
(forrás: FSZEK)

Ismét útjára indul a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) kortárs magyar irodalmat népszerűsítő Kortárs és kedvelt című sorozata, amely augusztus 29-én Lackfi János és Sinha Róbert Libikóka című zenés pódiumestjével veszi kezdetét a Központi Könyvtár fogadótermében.

A könyvtár a honlapján augusztus 29. és október 3. között hetente online játékkal is jelentkezik. A játékba folyamatosan be lehet kapcsolódni, visszamenőleg is beküldve a megfejtéseket. A legjobbakat kortárs magyar írók dedikált könyveivel, illetve fődíjként egy e-book olvasóval díjazzák, de már egy fordulóban való részvétellel is lehet nyerni – írta a könyvtár.

A sorozat október 7-én, az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatot lezáró Könyves vasárnapon fejeződik be. Ennek keretében a FSZEK hatodik alkalommal szervezi meg közös olvasási rekordkísérletét a Központi Könyvtárban, ekkor kerül sor a Kortárs és kedvelt online játék eredményhirdetésére és a nyeremények átadására is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek