Fotóalbum: így bontják az uszodánkat

Oszd meg másokkal!

Bontják (fotó: ittlakunk.hu - Lezseren)

Decemberben elkezdődött a régi újpesti uszoda bontása. Friss képeinken - melyek december 31-én készültek - megnézhetitek, hol tart a bontás.

Azt még nem tudni, mi lesz a helyén. Az biztos, hogy az Árpád úti egykori fürdő különleges mozaik alkotása, Barcsay Jenő munkája a megújuló Csillaghegyi strand épületébe költözott. 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. korábban azt írta: az újpesti épület karbantartása, fenntartása sok pénzt emésztett fel éves szinten és még építményadót is kellett fizetni utána. Ezért szeretnék – már egy ideje - eladni a területet. Az újpesti önkormányzat is érdeklődött korábban a terület megvásárlása iránt, de ebből nem lett semmi. 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek