GreenGo területbővítés a Megyeri úti ELMŰ- ÉMÁSZ telepnél

Oszd meg másokkal!

Desktop
A Megyeri úton is le lehet majd tenni és fel lehet venni az autókat

Az ELMŰ-ÉMÁSZ és a GreenGo közösségi autómegosztó szolgáltató közötti együttműködés legújabb eredményeként a Megyeri úti ELMŰ-ÉMÁSZ telep és oktató központ is bekerült a GreenGo újpesti szolgáltatási területei közé, és ott kifejezetten a GreenGo flotta kiszolgálását ellátó töltőt telepítettek. 

Az újpestieknek annyiból jó a hír, hogy a GreenGo autók már itt, ezen a területen is lerakhatóak vagy felvehetőek lesznek.

A GreenGo volt az első hazai szolgáltató, amely bevezette a közösségi autózás fogalmát: kizárólag környezetkímélő és elektromos autókból álló 45 darabos flottájuk két év alatt 300 járműre bővült. Az autók egyszerűen, egy app segítségével bérelhetőek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek