Hol mérjék a gyorshajtókat? Javasolj helyszínt!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
A lakosságtól várja a rendőrség a helyszínek megjelölését az április 3-án, szerdán kezdődő 24 órás sebességellenőrző akciójához.
 
Április 3-án reggel 6 órától másnap reggel 6 óráig azokon a helyszíneken fog legfeljebb négy órán keresztül sebességméréseket végezni a rendőrség, ahol azt a lakók indokoltnak tartják. Az akció célja, hogy felhívják a figyelmet arra: Európa-szerte a gyorshajtás még mindig a fő baleseti ok, és tudatosítsák a sebességtúllépés veszélyességét.  
   
A javaslatok begyűjtésére valamennyi rendőr-főkapitányságon külön e-mail címet hoztak létre. A fővárosban a speedmarathon@budapest.police.hu címen várják a helyszínmegjelöléseket március 25-én 12 óráig. Az adatokat ezután összesítik, majd nyilvánosságra hozzák, hogy pontosan hol lesznek sebességmérések.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek