Focimeccs lesz, lezárások jönnek!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: BKK)

Szakaszosan és időszakosan lezárják a Szusza Ferenc stadion közelében a Váci út–Megyeri út–Fóti út–Attila utca–Árpád út által körülhatárolt területet február 9-én, szombaton 14 órától 23 óráig, illetve az Üllői út kifelé vezető oldalát a Könyves Kálmán körút előtt, a felüljáró mellett 14-től 20 óráig, mert labdarúgó mérkőzést tartanak.

Az érintett BKK-járatok módosított útvonalon közlekednek:

  • a 30-as, a 30A, illetve a 230-as autóbusz egyik irányban sem érinti a Mildenberg utca és az Irányi Dániel utca/Baross utca megállót, a külső végállomások felé a Baross utca/Fóti út, befelé pedig a Türr István utca/Nádor utca megállót is kihagyja,
  • a 96-os autóbusz nem érinti a Megyeri út/Fóti út és Újpest, Fóti út közötti megállókat,
  • a 147-es autóbusz a Julianus barát utca felé kihagyja az Attila utca és a külső végállomás közötti megállókat, Újpest-Központ felé pedig a Julianus barát utca és a Csokonai utca közötti megállókat,
  • a 196-os autóbusz nem érinti a Megyeri út/Fóti út és a Szusza Ferenc Stadion megállót - írja a BKK.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek