Leszállította a kalauz a vonatról a 74 éves nénit, mert lejárt az igazolványa

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Facebook)

Vitaindító esetet osztott meg egy szemtanú a Facebookon: a kalauz leszállított egy idős nőt a vonatról, mert nem volt érvényes a fényképes igazolványa:

"Ma hazafelé utaztunk Budapestről a negyed 5-ös vonattal mikor egy kedves kalauz hölgy lerakta a vonatról a 74 éves nénit, mondván, nincs nála érvényes fényképes igazolvány, ugyanis lejárt szegénynek! Közölte a nénivel, ha nem vesz a helyszínen jegyet pótdíjjal, akkor addig nem indul tovább a szerelvény, amíg le nem száll! Szegénykének nem volt annyi pénze! A párom fogta meg induláskor az ajtót, és húzta fel a nénit, mi vettünk neki jegyet, hogy hazautazhasson Tápiógyörgyére!

Pedig egyértelmű ránézésre is, hogy ingyen utazik! Máv-start, köszönjük! A vonat koszos, késik, a wc bűzlik, és a nyugdìjast le kell rakni!" –  olvashatjuk az esetet a Facebookon.

A MÁV utóbb virággal és csokival kért elnézést a nénitől.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek