Ezen a hétvégén se próbálj meg a városon át közlekedni

Oszd meg másokkal!

Desktop
Vonulnak a bringások (forrás: BKK)
A hétvégén ismét jó sok lezárásra kell készülni Budapesten. Aki teheti, ne üljön autóba, nem érdemes!

Időszakos és szakaszos lezárásra kell készülni ugyanis az Örs vezér terétől a Nagy Lajos király útja–Thököly út–Róna utca–Varsó utca–Pétervárad utca–Nagybecskerek utca–Bácskai utca–Nagy Lajos király útja–Kassai téri felüljáró–Ógyalla utca–Szőnyi út–Teleki Blanka utca–Szegedi út–Béke tér útvonalon kerékpáros rendezvény miatt szombat délután 14 és 18 óra között - írja a BKK.

 

Szintén rendezvények miatt lezárják a Hősök terét, az Andrássy utat, az Állatkerti körutat a Hősök tere és a Gundel Károly út között, valamint a Kós Károly sétányt szeptember 14-én, pénteken 16 órától szeptember 17-én, hétfőn reggel fél 6-ig. Lezárják a Dózsa György utat is a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között. 

A Dózsa György úton továbbra is tart a távhővzeték építése.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek