Több busz is terelve jár hétfőtől Újpesten

Oszd meg másokkal!

(forrás: BKK)

Több buszt is elterelnek hétfőtől csatornaépítés miatt - írja a BKK.

A 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz december 4-étől (hétfőtől) várhatóan december 15-éig (péntekig) módosított útvonalon jár, mert a IV. kerületi Türr István utcát a Nádor utca és az Attila utca között csatornarekonstrukció miatt részlegesen lezárják.

Újpest-Központ felé a Fóti út–Nádor utca terelt útvonalon halad és nem érinti az Irányi Dániel utca/Baross utca, a Mildenberger utca és a Türr István utca/Nádor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 220-as autóbusz Nádor utca és Vécsey Károly utca megállójában, valamint a Nádor utcában, a Türr István utca kereszteződése után állnak meg.

Káposztásmegyer felé a Nádor utca–Fóti út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Mildenberger utca, az Irányi Dániel utca/Baross utca és Baross utca/Fóti út megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 96-os autóbusz Vécsey Károly utca, Bucka utca és Baross utca megállójában állnak meg.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek