Terelve jár egy hónapig a 147-es a piac építése miatt

Oszd meg másokkal!

A 147-es autóbusz július 20-ától (csütörtöktől) várhatóan augusztus 16-áig (szerdáig) terelve jár, mert a Károlyi István utca–Szent István tér–Templom utca kereszteződését lezárják a újpesti piac építésének új üteme miatt - írja a BKK.

A csomópont lezárása idején a Templom utca és a Károlyi István utca zsákutca lesz a Lőrinc utca, az István út és a Venetianer utca irányából. A Károlyi István utca Templom utca és István út közötti szakaszáról az István út irányába lehet kihajtani, új jelzőlámpa jelzésére.

A lezárás alatt a 147-es autóbusz Megyer, Julianus barát utca felé az Újpest –Központ –István út–Petőfi utca–Kassai utca–Árpád út–Váci út–Károlyi István utca–Baross utca terelt útvonalon halad és nem érinti az Újpesti piac és az Attila utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 104-es, a 104A, a 196-os és a 204-es autóbusz Újpest-városkapu és Újpest, Árpád út megállóhelyén, valamint a Károlyi István utca 3. szám előtt állnak meg.

Újpest-Központ felé a Baross utcáig a menetrend szerinti, majd a Károlyi István utca–Váci út–Árpád út–István út–Újpest –Központ terelt úton jár és nem érint az Attila utca, a Templom utca és a Csokonai utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Baross utca 2. szám előtt, valamint a 104-es, a 104A, a 122-es, a 196-os és a 204-es autóbusz Újpest, Árpád út, hajóállomás és Újpest-városkapu megállójában állnak meg.

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek