Egyelőre úgy fest, nem kap vissza pénzt Brüsszel a 4-es metró miatt

Oszd meg másokkal!

(forrás: budapest.hu)

A fővárosi önkormányzat, de a magyar állam sem fizetne egy fillért sem vissza az Európai Bizottságnak (EB) abból az uniós támogatásból, amit a 4-es metró projektje kapott - írta az Inforádió oldala.

A visszafizetés azért merült fel, mert a beruházás kapcsán szabálytalanságokat, korrupciógyanús szerződéseket talált a tavalyi OLAF-jelentés. 

A portál úgy tudja, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter aláírásával a múlt héten küldték meg a fenti tartalmú választ Brüsszelnek. A jelentés szerint összesen 167 milliárd forint elköltését találták szabálytalannak, jogszerűtlennek és korrupciógyanúsnak. Brüsszel szerint ezért maximum 59 milliárd forintot kérhetne vissza az EB Magyarországtól - írta az oldal.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek