Újpesti Kakukk Vendéglő

1046 Budapest, Nádor u. 31. | +36-1-783-0175 | http://ujpestikakukk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kakukk Vendéglő már jóval a rendszerváltás előtt is virágkorát élte. Egy igazi hangulatos, békebeli gebines étteremként szolgált az újpesti kertváros lakóinak nagy örömére. Kerthelyisége a meleg hónapokban rendkívül népszerű volt a környékbeliek körében. A rendszerváltáskor a melegkonyha jó pár évig nem üzemelt, inkább presszó-söröző jelleggel működött, míg az ezredforduló környékén ismét fantáziát látott valaki a hely felélesztésében, és visszaállította kisvendéglői múltját. Mostani vezetése is arra törekszik, hogy ez a méltán közkedvelt Vendéglő továbbra is hű maradhasson történelmi gyökereihez.

Ételeinkkel megpróbáljuk egyrészt a klasszikus magyaros ételek, másrészt a modernebb, nemzetközi fogások szerelmeseit is maradéktalanul kielégíteni. Állandó étlapunk mellett van egy aktuális ajánlatunk is, mely pár hetente változik, természetesen az igényeket is figyelembe véve.

Italválasztékunk minden tekintetben igazodik a Kakukk hagyományaihoz és korunk modernebb elvárásaihoz: minőségi borokkal, igazi magyar pálinka-különlegességekkel (Madarasi Pálinkák) és minőségi szeszes italok széles választékával várjuk vendégeinket.

Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk - akár helyben, akár külsős helyszíneken.

Látogasson el vendéglőnkbe, nem fogja megbánni! Szeretettel várjuk, hogy próbára tegye ételeinket, italainkat és nem utolsó sorban csapatunkat!

Jó étvágyat kívánunk!

Nyitvatartás:

Hétfő11.30 – 23.00
Kedd11.30 – 23.00
Szerda11.30 – 23.00
Csütörtök11.30 – 23.00
Péntek11.30 – 23.00
Szombat11.30 – 11.30
Vasárnap11.30 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, SZÉP-kártya
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.