First Craft Beer Taproom

1044 Budapest, Váci út 83. | +36-30-788-1858 | https://www.firstcraftbeer.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kurucz-fivérek misszója 2010 óta a minőségi magyar sör. Évek óta azon dolgoznak, hogy a saját szervezésű fesztiválokkal fórumot teremtsenek a minőségi magyar sörnek, és ezáltal minél több emberrel megismertessék az ízgazdag és illatos sörök sokszínű világát.

A FIRST Craft Beer sörfőzdét 2017 nyarán alapították, hogy missziójuk célba érjen. A tökéletes , elsőosztályú sör csakis megalkuvás nélkül állítható elő! Egy craft beer sörfőzde a termékeit folyamatosan fejleszti és a nagyüzemmel ellentétben nem minden áron a maximális profitszerzésre törekszik, hanem a tökéletességre.

Ennek többek közt egyszerre feltételei a legszigorúbb higiéniai előírások, a csúcsminőségű alapanyok, a kristálytiszta víz és a professzionális technológia.

Az edukáció és a fogyasztókkal való találkozás elsőszámú fóruma a főzdetúra, a látványfőzde speciális sörözője a Taproom és a főzde belvárosi egysége, a FIRST Craft Beer & BBQ.

A főzdetúrán a fogyasztók megismerhetik a FIRST filozófiáját, az alapanyagokat és a sörök készítésének körülményeit, a Taproom és a belvárosi bár pedig közelebb hozza a főzde misszióját az emberekhez.

Nyitvatartás:

Szerda16.00 – 22.00
Csütörtök16.00 – 22.00
Péntek16.00 – 23.45
Szombat14.00 – 23.45
Vasárnap14.00 – 21.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.