WoodExpress Lapszabászat

1044 Budapest, Megyeri út 25. | +36-20-312-7332, +36-20-230-6197 | http://www.woodexpress.hu

Oszd meg másokkal!

Online lapszabászati árajánlat- és megrendelésfelvevő rendszerünk segítségével gyorsan le tudod adni munkáidat árazásra!

Egy elsősorban szakmai partnerekre (asztalosokra, faipari cégekre) specializált cég vagyunk, aki bútorlapokkal dolgozik. Ezekre vállalunk szabást, élzárást és CNC megmunkálást.

Nem kivitelezünk, tehát nem vagyunk a lakossági ügyfelekkel közvetlen kapcsolatban, kivéve, ha megkeresnek minket, de akkor is csak a lapszabászatot vagy a bútorelemek összefúrását vállaljuk el. Minden megrendelőnknél ragaszkodunk az online lapszabászati ügyfélfiókban való megrendelés / árajánlatkérés leadáshoz, amely biztosítja, hogy pontosan tudjunk gyártani, és ne legyenek viták és félreértések!

Megrendeléseket csak online fogadunk el!

Azért nincs e-mail címünk, mert a webes online ügyfélfiókos rendszerünk prímán ellátja a feladatát a szakmai ügyfeleink részére! Amit szintén nem fogadunk el: becsatolt file-ok, amikben kézzel beírt méretek vannak, vagy olyan excel file, amit nekünk kéne begépelnünk. Természetesen kivételt képeznek a csatolt rajzok!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:WoodExpress Kft.
Telefon:+36-20-312-7332, +36-20-230-6197
Honlap:http://www.woodexpress.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek