Jégcentrum Jegyiroda - Vasas Jégcentrum

1048 Budapest, Külső-Szilágyi út 70. | +36-70-611-3475

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Jégcentrum Jegyiroda Budapest IV. kerületében, Újpesten, azon belül Káposztásmegyeren található, a Vasas Jégcentrum épületében, az aulában. Színházjegyek, koncertjegyek, kiállítási belépők, sportesemények jegyeinek értékesítésével foglalkozunk, az Interticket, a Ticketportal és a TicketExpressz jegyirodai hálózatok teljes választékát kínáljuk kedves vásárlóinknak.

Megközelítés:

Gépkocsival: az M0-ás Dunakeszi-Dél - Káposztásmegyer lehajtójánál elérve a körforgalmat, Káposztásmegyer irányban. Újpest felől az Árpád úti felüljáró mellett lehajtani és a Szilágyi utat követve, elérve a káposztásmegyeri lakótelepet, a Külső-Szilágyi úton végig a Vasas Jégcentrumig.

Közösségi közlekedéssel: a Keleti pu. felől a 20E busszal a végállomásig, majd 14-es villamossal a végállomásig, majd a szemben lévő oldalon visszasétálni a Jégpalotáig. 3-as (kék) metróval Újpest-Központ végállomásig, majd 14-es villamossal az előbb ismertetett módon.

Nyitvatartás:

Hétfő15.15 – 19.30
Kedd15.15 – 19.30
Szerda15.15 – 19.30
Csütörtök15.15 – 19.30
Péntek15.15 – 19.30

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Orsánszki Zoltán
Telefon:+36-70-611-3475
Email:jegpalotajegyiroda@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/jegjegy
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek