Arsenal Pékség (bezárt)

1042 Budapest, Árpád út 93. | +36-1-369-2262 | http://www.arsenalpekseg.hu

Oszd meg másokkal!

2017. június 29-én bezárt..

Az Arsenal Kft. 1991-ben alakult, az alapító tulajdonos által gondosan kiválasztott környezetben. A kiválasztás egyik legfontosabb kitétele az volt,hogy a szükséges felújítások után egy olyan pékséget lehessen elindítani, ahol működő, épített, téglakemencében történhet a termékek megsütése. Ez az elképzelés megvalósult és a mai napig működő – több mint 70 éves - kemencében készítjük a kovászos, tradicionális házi cipót és veknit.

Az épület maga még a háború előtt készült, már akkor is otthont adva egy pékségnek. Később államosították, majd bezárták, így nyílt lehetőségünk kibérelni az idősebb korosztály emlékeiben csak „Erzsébet utcai pékséget”. A teljes felújítás után a termelés 1992 június havában indult el, és legnagyobb örömünkre a vásárlóközönség elégedettségét fejezte ki termékeink és a hagyományokat tisztelő, követő munkánk elismeréseként.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek