Sírkőmester.hu – Sírkő készítés és forgalmazás

1044 Budapest, Megyeri út 32. | +36-70-434-0154 | https://www.sirkomester.hu
Desktop

Családi vállalkozásunk 30 éves temetkezési tapasztalatával, temető specifikus szabályok ismeretével tudja segíteni a hozzátartozókat a legnehezebb pillanatokban. Szolgáltatásainkkal Budapesten, Pest megyében és az ország egész területén állunk rendelkezésére.

A lehetőségekhez képest a legrövidebb határidővel dolgozunk. Minden síremlék készítésre és felújításra garanciát vállalunk. Első sorban kiváló minőségű gránit sírkövek készítésével foglalkozunk. Weboldalunkon rengeteg hasznos cikket is olvashat a sírkő készítésel és a gránit alapanyagokkal kapcsolatosan.

Mitől függ a gránit sírkövek ára?
Az első és legfontosabb: a minőségi gránit alapanyag ára nem olcsó és csak külföldről tudják a forgalmazók beszerezni. Sajnos a beszerzési árat nagyban befolyásolhatja a forint-dollár árfolyama is. Egy-egy különleges, ritka mintázatú gránit sírkő ára is eltérhet az alap színek és formák áraitól. Általában elmondható, hogy a készleten lévő sírkövek ára kedvezőbb, mint az egyedi megrendelésre készült sírköveké. Ezen felül még nagyban befolyásolja a sírkő árát az elkészítésére (extra forma, kiegészítők) fordított munka idő. Természetesen minden sírkő készítő arra törekszik, hogy minőségi sírkövet tudjon készíteni kedvező áron.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-434-0154
Honlap:https://www.sirkomester.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.