Rex Állatkórház - Székes utca

1048 Budapest, Székes u. 1. | +36-1-230-3940 | http://www.rexrendelo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ahol a szuri csak muri!

A kisállatpraxisban eltöltött több mint másfél évtized rengeteg tapasztalattal szolgált állatorvosaink és asszisztenseink részére. Király doktor (aki kisállatgyógyász klinikus szakállatorvosi képesítéssel is rendelkezik) a bőrgyógyászat, Balázs doktor a lágy- és csontsebészet, Jerzsele doktor az endokrinológia és farmakológia, asszisztenseink pedig a diétás táplálás területén rendelkeznek kiemelkedő szakismerettel. Király doktor (aki az 1992-ben létrejött Rex Kutyaotthon Alapítvány alapítója) az egyetemi évek alatt egy évig az USA-ban, 2006-ban pedig közel egy esztendőig Angliában dolgozott. A külhonban szerzett tapasztalatokat rendelőink mindennapi gyakorlatában is felhasználjuk, emellett igyekszünk folyamatosan lépést tartani az állatorvos-tudomány rohamos fejlődésével, így munkatársaink rendszeres hazai és külföldi továbbképzéseken vesznek részt.

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 18.00
Kedd13.00 – 18.00
Szerda13.00 – 18.00
Csütörtök13.00 – 18.00
Péntek13.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:A 14-es villamos végállomásával szemközti 10 emeletes ház sarkán!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Király Péter vezető állatorvos, dr. Balázs Bence, dr. Jerzsele Ákos, dr. Koleszár István
Telefon:+36-1-230-3940
Email:info@rexrendelo.hu
Honlap:http://www.rexrendelo.hu
Facebook:http://www.facebook.com/rex.allatkorhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek