Renowo Bau Kft. - csatornaépítés, duguláselhárítás

2132 Göd, Pacsirta u. 26. | +36-30-948-5669 | http://viz-csatorna-dugulas.hu
Desktop

Víz- és csatornaépítés, csőtörés javítása, csatornakamerázás, csőtörés helyének meghatározása, duguláselhárítás.

A Renowo Bau kft. elsősorban víz- és csatornahálózatokon keletkezett rejtett csősérülések bevizsgálására ill. javítására, dugulások és csatornával kapcsolatok problémák megoldására, víz-, csatorna- és gázvezeték-hálózatok tervezésére és megépítésére szakosodott vállalkozás, ipari és lakossági szolgáltatásokkal egyaránt.

Cégünket a megbízhatóság és a korrektség jellemzi, amelyet az évek óta visszatérő ügyfelek megelégedése jellemez. A legmodernebb eszközöket felvonultatva igyekszünk a megrendelőinknek olyan munkavégzéssel megfelelni, amellyel mindenkinek a megelégedését szolgálja.

Amennyiben tanácsadásra van szüksége, akkor is keressen bátran minket a megadott elérhetőségeinken. Nem csak javításokban és hibaelhárításában sietünk segítségére, hanem víz-, gáz- és csatornahálózatok teljes körű tervezésében és kivitelezésében és ügyintézésében állunk szolgálatára.

A csőtörés hibahely meghatározásával és annak javításával kezdtük a vállalkozásunkat, amelyet a dugulás elhárítással egészítettünk ki. A dugulás elhárítást különböző spirálos és nagynyomású csatornatisztító gépekkel végezzük, amelyekkel NA 20 átmérőtől egészen NA 300 átmérőig vállaljuk csatornák és csővezetékrendszerek tisztítását, ami azt jelenti, hogy a lakossági szolgáltatástól egészen ipari felhasználásig állunk rendelkezésére.

Emellett csatorna rekonstrukciókat végzünk és kisebb-nagyobb csatornával kapcsolatos problémákat is megoldunk.

A kivitelezés mellett vállalunk víz-, gáz- és csatornával kapcsolatos bárminemű tervezést, ügyintézést, közműegyeztetést és használatba vételi engedélyek beszerzését, az utcáról történő csatorna bekötésének a kivitelezését és engedélyeztetését.

Cégünk a fent felsorolt munkák mellett vállalja villanyszerelési és egyéb, a háztartásban adódó problémák megoldását rövid határidővel, garanciával. Reális árakon dolgozunk, hogy Ön ne érezze magát becsapva és mi is a piacon tudjunk maradni és tovább tudjunk dolgozni az Ön szolgálatában.

Nálunk a vízműveknél és a csatornázási műveknél edződött kollégák dolgoznak, akiknek nem okoz problémát sem a vízhálózat, sem a csatorna hálózatokon való munkavégzés.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.