Makrai Pál vízvezetékszerelő

1046 Budapest, Bucka u. 66. | +36-30-358-3152, +36-1-233-1769

Oszd meg másokkal!

Desktop

25 év tapasztalatával dolgozom, képzett vízvezeték-szerelőként vállalok kisebb és nagyobb munkákat. Elsősorban a kisebb vízvezeték-szerelési, javítási feladatok teszik ki munkám nagy részét, e területen szereztem a legnagyobb gyakorlatot, így megbízhatóan és szakszerűen látom el feladataimat. Korrekt áron vállalok vízvezeték-javítást, cseréket, rejtett költségek nélkül!

A vízvezeték szerelést valamennyi hétköznapon biztosítom ügyfeleim részére, a szerelés mellett kisebb dugulás-elhárítási feladatok elvégzését is vállalom (mosdó, mosogató, fürdőkád).

Amennyiben korrekt és szakszerű vízvezeték-szerelésre vagy vízvezeték-javításra van szüksége meglévő vízhálózat esetén, esetleg bővítene, átalakítana, akkor készséggel várom megkeresését!

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-358-3152, +36-1-233-1769
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek