HonestHouse Társasházkezelő

1045 Budapest, Virág u. 15. fszt. | +36-1-720-3163, +36-20-384-3290/Ügyfélszolgálat | http://www.honesthouse.hu
Desktop

A társasházkezelés alapvetően bizalmi alapokon nyugszik, így azt is jelenti, hogy nemcsak szakmailag kell hozzáértőnek lennünk, hanem a többséget is meg kell győznünk arról, hogy a személyünk alkalmas arra, hogy a közösség érdekeit szolgáljuk.

Ennek tekintetében a társasházkezelés, üzemeltetés, karbantartás, a közös képviselet és könyvelés mellett társasházak pályázatainak előkészítésével, megírásával, az elnyert pályázatok megvalósításának precíz koordinálásával is foglalkozunk.

Hiszünk abban, hogy egy társasház megfelelő működésének alapja a stabilitás. A közös képviseleti tevékenység mára egy összetett, sok kihívással bíró önálló szakmai terület, amely csapatmunkát kíván. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a házakat" jó gazdaként" kezeljük, ezért a biztosítjuk a személyes és folyamatos jelenlétet. Az ügyeleti telefonszám az év 365 napjában 0-24 órában elérhető. A munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek akik rendelkeznek az ehhez szükséges szakirányú végzettséggel, biztosítják, hogy bármilyen helyzetre gyorsan és felkészülten tudjunk reagálni. Célunk szakmai hozzáértésünkkel, szervező készségünkkel, felújítási munkák végzésével az üzemeltetési költségek csökkentése, jobb komfortérzet biztosítása a ránk bízott ingatlanok értékének megőrzése illetve annak növelése.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:HonestHouse Kft.
Telefon:+36-1-720-3163, +36-20-384-3290/Ügyfélszolgálat
Email:info@honesthouse.hu
Honlap:http://www.honesthouse.hu
Facebook:https://www.facebook.com/HonestHousekft
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.