Forrás Ingatlaniroda

1042 Budapest, Árpád út 83. | +36-70-363-0914 | http://www.forrasingatlan.hu

Oszd meg másokkal!

Mi nem csak közvetítünk, segítünk!

Cégünk az ingatlanközvetítés területén teljes körű szolgáltatást nyújt a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésig (külön igény esetén a birtokba adásig).

Fontos számunkra, hogy mind az eladó, mind a vevő gyorsan, megbízhatóan, a számára legkedvezőbb módon tudja az adásvételt segítségünkkel lebonyolítani.

Jelenlegi és jövőbeni sikerünk munkatársaink szaktudásán, rugalmasságán, ügyfélközpontú munkáján és pozitív, emberi együttműködésén alapszik.

Irodánk nagy számú hazai partner irodával áll kapcsolatban a Házbank rendszerében.

Az így biztosított, folyamatosan növekvő, nagy számú ingatlant tartalmazó adatbázisból nagy eséllyel megtaláljuk, ill. segítünk értékesíteni az Ön otthonát!

Ezen együttműködésnek köszönhetően képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe, ám megtartjuk azon lehetőségünket, hogy ügyfeleinkkel mi tartjuk a személyes kapcsolatot.

Ingyenes hitel és biztosítás tanácsadással, korrekt ügyvédi háttér biztosításával is segítjük ügyfeleinket.

Hiszünk abban, hogy személyes kapcsolat és együttműködés eredményeként tudunk ügyfeleink igényeinek megfelelő szolgáltatást nyújtani.

Megtisztelő érdeklődése esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

info@forrasingatlan.hu

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Schüttné Hegedűs Erzsébet
Telefon:+36-70-363-0914
Email:info@forrasingatlan.hu
Honlap:http://www.forrasingatlan.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek