Dr. Kiss Gábor H. ügyvéd

1042 Budapest, Árpád út 88. I. em. 6. | +36-1-784-0577, +36-20-297-5568 | http://drkissgaborh.heroku.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

2000-ben kezdtem meg tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Egyetememet 2004-ben a győri rendezésű OTDK-n képviseltem polgári anyagi jog kategóriában „Szerződésszegés az új Ptk. koncepcióban” című dolgozatommal, majd 2005-ben diplomáztam cum laude minősítéssel. A diploma megszerzése után három évet ügyvédjelöltként dolgoztam. Saját irodámat 2009. év végén nyitottam meg.

A Magyar Ügyvédi Kamara által szervezett országos perbeszédversenyen 2009. november hó 17. napján megosztott első helyezést értem el.

2012 júniusában cum laude minősítéssel diplomáztam az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának posztgraduális környezetvédelmi szakjogász képzésén.

Szakterületeim elsősorban büntetőjog, illetve ingatlanokkal kapcsolatos jogügyletek, társasági jog, családi jogi- és bontóperek.

Célom, hogy maximális szakmai felkészültség mellett, a jelenleg elérhető legjobb technikai eszközökkel és szolgáltatásokkal, kellemes környezetben álljak Ügyfeleim rendelkezésére IV. kerületi irodámban.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-784-0577, +36-20-297-5568
Email:drkissgaborh@gmail.com
Honlap:http://drkissgaborh.heroku.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek