Nordic Walking Alapok

1043 Budapest, Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9. 2. em. 8. | +36-30-467-7652, +36-70-491-7714 | https://www.nordicwalkingalapok.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

 Nordic walking helyes alaptechnikájának oktatásával,  edzések és túrák tartásával foglalkozunk. 

Ajánljuk azoknak, akik sokat ülnek irodában, autóban, a számítógép előtt, akik szeretnének fogyni, akik kialakult betegséggel küzdenek vagy műtét utáni rehabilitációban vannak. Ajánljuk idősebbeknek, fiataloknak, természetjáróknak, sportolóknak és régóta nem sportolóknak is .Külön ajánljuk futóknak, kerékpárosoknak kiegészítő edzésként, a felsőtest jobb edzettségéért.

Aki gyalogolni tud, az általában nordic walkingozni sajnos még nem tud!  Ahhoz, hogy a felsőtest izomzatát is jól átmozgathassuk a botok helyes használatát szükséges elsajátítani.

Az oktatásokon résztvevők rávezető és fejlesztő gyakorlatokkal sajátítják el az alaptechnikát, mely alapja a későbbi sikeres és biztonságos nordic walkingozásnak. Az alaptechnikát ismerőket rendszeres nordic walking edzéseinken és túráinkon is várjuk. 

Nyitvatartás:

E-mail-es vagy telefonos jelentkezéssel lehet felvenni a kapcsolatot velünk a nordic walking oktatásokkal, edzésekkel kapcsolatban.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:A találkozóhelyen van ingyenes parkoló.
Egyéb utalványok, kártyák:Nordic walking ajándék utalvány
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek