InfraTraining és Rehabilitációs Szalon

1042 Budapest, József Attilla u. 31. | +36-70-600-8448 | http://www.infrarehab.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Üzletünk 2017 januárjában nyitotta meg kapuit az infratréning edzéseket biztosító stúdió. A vendégek igényeit figyelembe véve új szolgáltatás került a palettára, ami nem volt más mint a SpeedFitness. A már meglévő szolgáltatások mellé bekerült a személyi edzés (sportrehabilitáció, gerinctréning, funkcionális tréning), kineziológiai taping, masszázs, gépi alakformálás illetve a dietétikai tanácsadás. Családbarát környezet, ahol a szülők kényelmesen tudnak edzeni, regenerálódni, miközben gyermekükről végig tudomásuk van, hisz közvetlen környezetükben van megoldva a gyermekeik játszóbirodalma is. Ezen kívül, mivel párhuzamos időben több szolgáltatásunk is elérhető, így egy időben tud fejlődni a család férfi és női tagja, így a kevés szabadidő is hasznosan és a család közelében tölthető el.

Az infrarehab.hu  honlapon valamint facebookon is megtaláltok minket a InfraTrainer és Rehabilitációs Stúdió Újpest néven.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat08.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ricsli Andrea
Telefon:+36-70-600-8448
Email:infrarehabujpest@gmail.com
Honlap:http://www.infrarehab.hu
Facebook:https://www.facebook.com/InfraRehab4
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek