FitKid Gyermekfitnesz

1042 Budapest, Árpád út 92-94. | +36-30-565-7262 | http://gyermekfitness.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyermekek számára számtalan sportolási lehetőség adódik. Sport specifikus edzésektől elkezdve egészen az edzőtermi edzésig. Amit én kínálok a gyerekeknek az a csoportos mozgásfejlesztő torna, illetve egész piciktől a nagyobb gyerekeknek személyi edzés.

A gyerekeknek a legfontosabb, hogy játékos módon, kikapcsolódásként szeretessük meg velük a sportolást. Ők akkor is fejlődnek, mikor önszántukból kúsznak, másznak, szaladgálnak a kertben, így miért ne gyakoroltathatnánk velük ezeket a gyakorlatokat kicsit irányítottabban?

Ha szeretettel adjuk át nekik a tudást ők is szívesebben fogják befogadni azt. Azt tanultam, hogy minden, amit én érzek, azt érzi a gyerek is. Ha nekem egy gyakorlat közben fáj valahol, kényelmetlen, azt ő is ugyanúgy megérzi. Minden mozgásfejlesztő órát és személyi edzést eszerint építek fel. Olyat adok neki, amiről tudom, hogy nekem is jól esne. A mozgásfejlesztés a gyerekeknek, legyen az személyi edzés, vagy csoportos foglalkozás a játékosan tanulás témája köré épül.

Az újpesti Optimus Gymben.

Nyitvatartás:

Hétfő06.30 – 20.00
Kedd06.30 – 20.00
Szerda06.30 – 20.00
Csütörtök06.30 – 20.00
Péntek06.30 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tóth Regina gyermekfitnesz, gyermekaerobik oktató
Telefon:+36-30-565-7262
Email:info@gyermekfitness.hu
Honlap:http://gyermekfitness.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/gyermekfitness.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek