Colibri Jógastúdió - Káposztásmegyer

1048 Budapest, Homoktövis u. 115. | +36-30-783-6727 | http://www.jogaoktatas.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Jógastúdiónkat kifejezetten azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a jógát, mint mozgásformát gondolkodás- és életmódot. Szakképzett oktatóink és a gondosan összeállított órarendünk a biztosíték arra, hogy minden korosztályú és tudásszintű gyakorló megtalálja nálunk a számára megfelelő óratípust. Órarendünkben jelenleg kezdő gerincjóga, erősítő gerincjóga, hatha jóga, dinamikus jóga, power jóga, reggeli ébresztő jóga, valamint kismama jóga szerepel, de a választék terveink szerint folyamatosan bővül.

Tekintettel arra, hogy a jóga nem csupán testmozgás, ezért a filozófiai hátterével, illetve a jógikus életmóddal kapcsolatban folyamatosan jelennek meg cikkeink az oldalunkon. Várunk szeretettel óráinkon! Jógázz velünk! 

Hivatásunk, hogy széles körben elérhetővé tegyük a tudást, amely hozzájárul a testi-lelki egészség megőrzéséhez. Mi akik itt tanítunk azt valljuk, hogy a jóga egy a mindennapi csodák közül, amelyet a lehető legtöbb embernek meg kell tapasztalnia. Feladatunknak érezzük, hogy a hozzánk ellátogató embereket a tapasztalás útján vezessük addig, amíg rá nem ébrednek arra, hogy a csoda nem más, mint saját maguk. 

Nyitvatartás:

Nyitás: az órarendben meghatározott órák előtt 30 perccel.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Horváth-Tanka Enikő
Telefon:+36-30-783-6727
Email:info@jogaoktatas.com
Honlap:http://www.jogaoktatas.com
Facebook:https://www.facebook.com/colibrijoga
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek