Amplifitness Home Stúdió

1044 Budapest, Nagyszombati u. 3. | +36--209-669314 | http://amplifitnesshomestudio.hu
Desktop

Minden kedves Vendégünknek személyre szabott Amplifitness edzéstervet készítünk az elérni kívánt céljainak figyelembe vételével. A 40 különféle programból kiválasztott Amplitrain edzéstípusokat elmentjük a chipkártyára, amit az Amplifitness edzések során használunk. A programok választhatók a sport, wellness, rehabilitációs, fizioterápiás  lehetőségek közül az Ön igényeihez igazodva.

Minden kedves vendégünk 5 illetve 10 alkalmas bérlet vásárlása estén 20 perces edzést kap ajándékba!!

Minden kedves új vendégünk 20 perces ingyenes próbaedzésen vehet részt!!

KELLEMES EDZÉST KÍVÁNUNK!

AKCIÓS ÁRAINK:

 • 20 perces próba edzés ÚJ VENDÉGEINKNEK 1 alkalom INGYENES
 • 1 alkalom - 20 perc 2 900 Ft
 • 3 alkalmas bérlet (30 napig érvényes) 8 500 Ft
 • 5 alkalmas bérlet+1 alkalom ajándék (45napig érvényes) 13 500 Ft
 • 10 alkalmas bérlet+1 alkalom ajándék (45napig érvényes) 25 000 Ft
 • Zsírégető és fehérje italok 500 Ft / db Az akció visszavonásig érvényes!

Az árak az áfát tartalmazzák, illetve személyi edzőt, chipkártyát, ruhát, törölközőt, és ásványvizet, zuhanyzási lehetőséget!

AmpliTrain: a 6 csatornás közép frekvenciás elektroterápiás készülék (MET)

Teljesen mindegy, hogy egyéni edzésről, fizioterápiáról, vagy rehabilitációról beszélünk modern, rohanó életünknek „köszönhetően” kevés idő jut a nagyon is fontos és hatékonyságot igénylő edzésekre valamint a teljes gyógyulásra és rehabilitációra. Ezért keresik sokan már egy jó ideje a megoldást egy egészséges, de egyben hatékony izom aktiválásra. Ezt az igényt az AmpliTrainig minden szempontból tökéletesen kielégíti. Akár egyéni edzés keretében, akár a már folyamatban lévő edzésprogram keretében használja, a MET-áram előnyeire építő innovatív AmpliTrain technológia segítségével aktiválhatja a teljes izomzatot, vagy egyes kiválasztott izomcsoportokat. Hatékony, tartós eredményt hozó, csak a saját testmintázatot használó edzési módszer.

Amplitrain edzési módszer (MET-áram előnyeire építő innovatív AmpliTrain technológia)

Az AmpliTraint Németországban gyártják, a TENS fizioterápiás eszköz továbbfejlesztett készülékeként. Az innovatív technológiának köszönhetően a gép kielégíti az elvárható legmagasabb minőségi követelményeket. A készülék kezelése egyszerű és maximálisan kielégíti a professzionális edzésterápiával szemben támasztott igen magas követelményeket. Számtalan lehetőséget kínál, egyedi szoftverének köszönhetően ideértve pl. a személyre szabott edzéstervek kialakítását is. A hagyományos EMS csak a motorikus idegekre hat, az AmpliTraining viszont minden szövettípust stimulál, aktivál (pl. a zsírszövetet is). A legnagyobb különbséget az integrált AmpliTrain technológia, a „digitalizált MET (Modulált Elektro Terápia)“ jelenti. Ez egyfajta 2 kHz erősségű középfrekvencia, modulált burkológörbével, ami lehetővé teszi a célzott tréninget. A MET kezelések során három fontos frekvencia, a közép-, az alacsony- és a küszöbfrekvencia fejti ki hatását. Ezek a frekvenciák mélyen a szövetekbe hatolnak és egyidejűleg hatnak az idegekre, izmokra és más szövetekre. A közepes frekvenciájú elektromos terápia kellemesebb, mint a hagyományos áramfajták, emellett hatásossága messze túlszárnyalja a hagyományos elektromos árammal végzett edzéseket és kezeléseket.

Rugalmasság

A készülék működtethető chipkártyával, számkóddal vagy a hagyományos menüvel. 40 előre betáplált edzésprogramot tartalmaz, de az egyéni igényeknek megfelelően is programozható. Minden elképzelhető funkció zárolható vagy szabadon beállítható. A készüléken vagy a chipkártyán tárolt edzésadatok USB-vel leolvashatók, számítógépre lementhetők.

Komfort

A 10”os display megkönnyíti a készülék kezelését, az edzésprogramok kiválasztását, egyénre szabott beállítását valamint áttekinthetővé teszi az elvégzett edzések eredményét.

Személyre szabott beállítások

Az áram intenzitása a vendég igényeinek megfelelően szabadon választható. A készülék minden kimeneten (minden testrészen) méri az edzés intenzitását, az edzési indexet (a testen átfolyó összáram mennyiségét), az elégetett kalóriát, így az edzésprogram bármikor áttekinthető, kiértékelhető.

Mobilitás

A készülék könnyen szállítható (mérete: 35x38x15,5cm, 4,5kg állvány nélkül) és akkuról is működtethető.

Profizmus

A készülék 2011 nyarán megkapta az orvosi műszerré minősítést***, azaz hivatalosították státuszát nem csak mint sportban használatos profi készülékként, hanem gyógyításra, rehabilitációra alkalmas műszerként is.

Sokoldalúság

A készülék az egyéni igényeknek megfelelően úgy állítható be, hogy a különböző testszövetekre különböző módon illetve különböző intenzitással gyakoroljon hatást.

Elektródák

Az AmpliFitnesshez speciális AmpliTroda ruhákat is kínálunk. Anyaguk antibakteriális neoprén, amelyre kiváló minőségű, a gyógyászatban is alkalmazott ezüstszövetet kasíroztak. A ruha így magán a textilszöveten keresztül veszi fel az áramot, nincs szükség hagyományos elektródákra, fémekre (melyek csak 1-1 pontban, illetve kis felületen kontaktálnak). A bi-sztreccsből készült elektródák még a legerősebb edzésnél is biztosítják az optimális illeszkedést, a testrész teljes felületén eloszlatva az áramot. Nem elhanyagolható tulajdonsága a moshatóság és a 10-15 perces száradási idő.

Amplifitness edzés menete 11 lépésben:

 • Első alkalommal edzőink kikérdeznek az egészségügyi állapotodról, sportolási szokásaidról és a céljaidról, hogy mit szeretnél elérni az Amplitrain használatával. Rögzítjük a méreteidet, majd felvesszük személyes adataidat a chip-kártya elkészítéséhez.
 • Aláírattatjuk Veled a felelősségnyilatkozatot.
 • Adunk egy tiszta, fertőtlenített pamutruhát, amibe át kell öltözni.  A ruhákat minden edzés után mi mossuk ki, mivel csak speciális mosószerrel mosható.
 • Az Amplitrain 40 féle programjából a céljaid eléréséhez kiválasztjuk a személyre szóló edzésprogramokat, összeállítjuk az edzéstervet, amelyet rávezetünk a személyes chipkártyádra.
 • A pamutruhára Rád adjuk az Amplitrain géphez fejlesztett speciális ezüstszállal átszőtt, antibakteriális, vízzel bepermetezett ruhát, felhelyezzük a kar- és lábpántokat.
 • Az Amplitrainhez kapcsolódó elektródákat bekötjük a különböző testrészekhez.
 • A személyre szabott chipkártyával és a kiválasztott programmal indítjuk az Amplifitness edzést. Ha van már chipkártyád, az elmentett értékek beolvasásra kerülnek, melyek megadják a kezdőértéket az edzéshez.
 • Az edzés során fokozatosan emeljük a különböző testrészeken az impulzusok intenzitást. Fontos, hogy fejlődést érjünk el Nálad az Amplitrain használatával és ezt Te is tapasztald magadon az edzések után.
 • Az igényeidhez igazodva, az edzés közben különböző mozgásokat végezhetsz a személyi edző irányításával.
 • A 20 perces Amplifitness edzés végén nyújtásokat végzünk az izmok ellazítására.
 • Az edzés után megkínálunk minőségi fehérje itallal az izmok beépülésének elősegítésére. Egészségedre!

Várunk Amplifitness edzésre!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 20.00
Kedd09.00 – 20.00
Szerda09.00 – 20.00
Csütörtök09.00 – 20.00
Péntek09.00 – 20.00
Szombat09.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Balatoniné Szabó Ágnes
Telefon:+36--209-669314
Email:agi@amplifitnesshomestudio.hu
Honlap:http://amplifitnesshomestudio.hu
Facebook:https://www.facebook.com/amplifitnesshomestudio

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek