Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskola

1041 Budapest, Szigeti József u. 1-3. | +36-1-369-6706 | http://szigeti84.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk a volt Újpesti Uszoda mögött az Árpád út a Rózsa utca és a Görgey utca által határolt lakótelepen működik. Tágas játszó és sportudvar, elegendő tanterem, felszerelt szaktantermek, csoportszobák, valamint egy szép színpad adja a hátteret az oktató-nevelő munka optimális megvalósításához.

Az iskola helyi pedagógiai programja a 8 évfolyamos általános iskolai oktatás-nevelésre épül. Célunk, alapvető műveltségeket, korszerű ismereteket, használható tudást, erkölcsi-etikai értékeket közvetíteni diákjainknak.

Elvünk a nevelve oktatás, kiemelve az önállóságra, öntevékenységre, reális önismeretre, önértékelésre nevelést. A kitartó munkához való helyes viszony (szorgalom, igényesség, kitartás) és az együttműködési készség kialakítása.

A IV. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek