Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola

1047 Budapest, Langlet Waldemár u. 3-5. | +36-1-369-8291, +36-1-369-4787 | http://www.brody-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az 1902-es felavatását követően a Toldi Miklós Utcai Állami Népiskolától a Bródy Imre Gimnáziumig bezárólag különböző iskolatípusok keretében végezték és folytatják a munkájukat a pedagógusok és a tanulók mind, a mai napig.

Nevelő oktató munkájával hozzájárul a tanulók helyes értékrendjének kialakításához, elősegíti, hogy érzelmekben gazdag akarattal, reális életszemlélettel és önismerettel rendelkező személyiségekké váljanak. Munkája során, valamennyi jogelődjének életszemléletét, bölcsességé, pedagógiai- és szaktárgyi örökségét hasznosítja.

Több száz pedagógus mindennapi áldozatos munkája segítette egész életük boldogulását. Jelen munkánk során mind a nappali, mind az esti, illetve felnőttképző tagozatunk szívesen áll rendelkezésre annak a fiatalnak és tanulni vágyó felnőttnek, aki sporttagozatunkat, művészeti képzésünket vagy épp felnőttképzésünket szeretné igénybe venni.

A IV. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-369-8291, +36-1-369-4787
Email: titkar@big.sulinet.hu
Honlap:http://www.brody-bp.sulinet.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ujpestibrody
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek